RING OSS - 08-124 202 67

Stenläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 67

Om oss

Guten Entreprenad är ett familjeägt företag som utför allt inom stenläggning i Stockholm

Behöver ni hjälp med stenläggning i Stockholm? Vi är ett väletablerat familjeföretag med basen i Upplands Väsby, men vi utför tjänster inom dränering och stenläggning i Stockholm med omnejd. Vi utför alltid efter avtal och gör det lilla extra så att våra kunder känner sig 100 % nöjda med våra tjänster!

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Våra stenläggare

Guten Entreprenad drivs av far och son Jonathan Pettersson och är ett väletablerat familjeföretag med rötter från Gotland. Efter ett långt liv med fotboll som högsta prioritet bestämde sig Johan för att satsa på att bli sin egen chef. Det var startskottet för företaget som utför ett brett utbud av tjänster och entreprenader inom dränering och stenläggning i Stockholm. Huvudfokuset för verksamheten är just stensättning, dränering, markarbete och stenläggning i Stockholm. Med över 12 års erfarenhet inom rivning och byggarbete var totalentreprenad det självklara valet och steget vidare!

Stenläggning i Stockholm

Vi bistår och utför dränering och stenläggning i Stockholm av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser och trappor. Våra stenläggare hjälper er att utforma, renovera eller lägga från grunden stenläggning som är anpassad efter tomten och området där arbetet skall utföras. Med en bred kundkrets och många års erfarenhet, kan vi ta oss an ett upplägg som passar just era behov!

Detta är några av områden som vi kan hjälpa till med inom stenläggning i Stockholm:

  • Lägga kantsten och marksten.
  • Plattsättning.
  • Stenläggning i trädgården.
  • Stenläggning på garageuppfarten.
  • Stenläggning entré.
  • Lägga sten eller plattor runt huset.
  • Stenläggning på uteplatsen.
  • Stenläggning gångväg.

Professionell stenläggning i Stockholm

Kanske ni har en entré som behöver snyggas till? Eller så vill ni äntligen skifta ut och lägga nya stenar utanför garageporten? Hur stort eller litet jobbet än är, rekommenderar vi att ni anlitar en professionell stenläggare i Stockholm. Vi är ett företag som värderar hög kvalitet, säkerhet och 100 % nöjda kunder och detta är kriterier som vi inte tummar på!

Stenläggning i Stockholm som görs ordentligt, på rätt sätt och med rätt material kan göra stor skillnad för er bostad och utemiljö. Hör av er till oss för att prata med oss och utarbetar ett kostnadsförslag och offert som är anpassat efter era behov och förutsättningar.

Vi är gutar som gör det extra!