RING OSS - 08-124 202 67

Stenläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 67

Stenläggning

Ett professionellt företag som jobbar brett inom stenläggning i Stockholm.

Har ni en entré som behöver snyggas till? Då fixar vi det åt er! Våra stenläggare med lång erfarenhet från stenläggning i Stockholm i alla dess former hjälper till att lägga kantsten, marksten, göra plattsättning på uteplatsen m.m. Kontakta oss idag och beställ stenläggning i Stockholm!

Stenläggning i Stockholm

Börjar det bli dags att göra stenläggning i Stockholm på tomten eller uteplatsen? Kanske utanför dörren och ingången till huset? Att utföra stensättning i Stockholm själv kan vara både tidskrävande och komplicerat arbete, i synnerhet om ytor som skall stensättas inte är plana och har buskar eller går i backe. Som ett företag med många år i branschen är vi här för att göra det arbetet så smidigt som möjligt och noggrant. 100 % nöjda kunder är huvudmotivation i allt som vi gör! För i vår värld går allt att stenlägga i Stockholm – allt från en uteplats, uppfart, en gång i trädgården till hela uteområdet med täta buskar och träd omkring!

Detta är några av våra tjänster inom stenläggning i Stockholm som vi kan bistå med:

  • Stensättning och plattläggning.
  • Leverans och montering m.m.
  • Sten- och markanläggning.
  • Övrig service, drift och skötsel.
  • Hel- och delentreprenad.

Med kunden i fokus

Vår kundkrets består av både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Eftersom vi dagligen möter olika kunder och behov, är vi också vana vid att arbeta med stensättning vid olika arbets- och markytor och med olika metoder. Vi tar ansvar för hela processen från grunden till sista detaljerna. Med oss kan ni vara trygga med att både få 100 % kvalitet i utfört arbete med hållbara resultat många år framöver!